Har börjat fundera jag med

Det är intressant att besöka olika bloggar på nätet, speciellt sådana bloggar som har något att säga och verkligen kan skriva. Det är riktigt roligt att se att det finns många där ute som har tagit upp skrivandet som något naturligt, och att det finns plats för dem att uttrycka sig. Men det är som sagt inte allt, man behöver också ha något att säga, annars riskerar det att kunna bli ganska blasé.

En sådan funderare som skriver bra är Kalle Nordeld. Han skrev ganska nyligen om hur han funderat och till slut köpt en säng, och det har fått mig att börja fundera också. För saken är ju den att sängar är inga lätta inköp, de kan kosta ganska mycket, vilket betyder att man verkligen behöver ta sig en funderare innan man trycker på beställ-knappen, för ekonomin måste gå ihop. Det är skönt att se att det finns människor som tänker förnuftigt i Sverige, och inte bara öser ut pengar omkring sig. Det senaste inlägget här är precis ett typexempel på en människa som resonerar sig fram till ett bra köp.

Mycket av det han säger om sängar är något som också jag kan relatera till, vilket har gjort att jag också har börjat fundera på om inte jag med borde beställa en säng. Det kommer nog att kräva en del tankeverksamhet och räknande på det, men att det har gett mig inspiration till att gå rätt vägar i tankebanorna är något som jag är mycket tacksam för. Det finns helt klart gott om människor där ute i bloggvärlden som har mycket bra att säga, så passa på att spana in Kalle Nordeld för återkommande visdomsord!