Roliga videor

Välkommen till Jay Video, en site där vi försöker göra det lite enklare för dig att hitta de bästa videoklippen på nätet. För det är ju ett riktigt sållande, och till stor del beror det på slumpen om en video slår igenom eller inte – kvalitet verkar inte alltid vara avgörande. Det finns många många videoklipp där ute som kanske femtio personer har sett, men som borde ha många miljoner tittare. Men det är inte bara de små och okända videoklippen som det kommer att handla om här. En del videor med miljoner tittare är ju riktigt bra, och med tanke på hur många människor som finns på planeten och har tillgång till nätet, så betyder ju faktiskt fem miljoner tittare inte så mycket.

Jay Video kommer inte heller att ha något direkt tema, utan fungera som en påse med lösgodis. En bra video är en bra video, helt enkelt, oavsett vad den handlar om. Det är bara dumt att begränsa sig, utan det gäller att öppna sitt sinne och låta sig inspireras av precis allting mellan himmel och jord. Roliga videor, sorgliga videor, inspirerande videor – Jay Video har plats för precis allting. Alla kommer givetvis inte att gilla alla våra videoklipp, men det är helt okej. Vi är alla lite olika, och förhoppningsvis kommer alla i alla fall att upptäcka några roliga videoklipp här hos oss, och gärna flera.

Så välkomna till Jay Video, och känn dig fri att kolla runt lite. Än så länge har vi inte så mycket innehåll, men det kommer vi att försöka råda bot på så snabbt som möjligt. Men självklart utan att tumma på några kvalitetskrav – det vore ju meningslöst att skriva om en video som är lite sådär halvbra bara för att ha något att skriva om. Bättre då att inte skriva något alls.

Vill du komma i kontakt med Jay Video? Skicka ett mail till: kontakt@jvideo.se