Ytterligare en spännande blogg

Mitt utforskande av olika bloggar runtom på nätet fortsätter och jag har på sätt och vis utvecklats till allätare. Jag har upptäckt att allting kan vara intressant, även saker som vid en första anblick kan verka tråkiga. Inte nog med det, vissa saker kan också vara användbara i mitt vardagliga liv. Jag tänkte att jag skulle ge ett exempel på en sådan blogg, Konsthantverkarna. Det är helt enkelt två konsthantverkare som skriver om… ja konsthantverk, inredning och en del annat också. Konsthantverk är ju i och för sig intressant i sig, inte minst av historiska skäl. Men badrum? Finns det egentligen så mycket att säga om dem? Jo, det gör det!

Inspirerad att investera i badrummet

Senast skrev jag om sängar men den här gången handlar det som sagt om badrum och mer specifikt duschdörrar. Detta inlägg på Konsthantverkarnas blogg handlar om just detta och fick mig faktiskt att tänka efter en del. Varför har jag egentligen ett duschdraperi och inte en duschdörr när det senare helt klart är så mycket mer praktiskt. Några av de punkter som Konsthantverkarna tar upp är att badrummet blir ljusare, stänket minskar och duschen blir mer avskild, alla tre saker som jag tycker är bra. Så ett litet blogginlägg om duschdörrar har nu fått mig att titta närmare på olika duschdörrar. Det hade jag, faktiskt, aldrig kunnat tänka mig.

Vad blir nästa steg?

Nu är frågan vad som kommer härnäst. Efter sängar och duschdörrar, vad är nästa ämne som jag kommer att intressera mig för? Det är omöjligt att säga, och det kan bli lite vad som helst. Men snarare så tror jag att jag kommer att gå tillbaka lite till vad bloggen ursprungligen handlade om, olika videos. Det senaste videoklippet kallade jag lite profetiskt för ”inte Mythbusters” eftersom det handlade om Adam Savages ”Tested” och inte Mythbusters. Men nu har jag blivit lite sorgligt sannspådd. Besked kom för tre veckor sedan att nästa säsong av Mythbusters blir den allra sista.

Sista säsongen av Mythbusters kommer att börja sändas i Januari, och även om det känns lite sorgligt så lovar Adam och Jamie att den kommer att bli något i hästväg. Mythbusters har ju hållit på i ett och ett halvt decennium nu, så det kanske är lika bra att sluta med flaggan i topp. Räkna med att det säkert kommer att dyka upp ett och annat klipp från programmet här på bloggen under nästa år.